Продавець 100500 добавок розвиває свій бізнес на Prom.ua 5 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
2694 відгуків
+380 (50) 080-92-72
вулиця Голосіївська, 13Б, 03039, Київ, Україна
Кошик
Вітаміни для здоров'я
Ancestral Supplements Beef Tallow / Яловичий жир трав'яної відгодівлі 180 капсул, фото 2Ancestral Supplements Beef Tallow / Яловичий жир трав'яної відгодівлі 180 капсул, фото 3Ancestral Supplements Beef Tallow / Яловичий жир трав'яної відгодівлі 180 капсул, фото 4

Ancestral Supplements Beef Tallow / Яловичий жир трав'яної відгодівлі 180 капсул

1 660 ₴

  • Готово до відправки
  • Код: 1648485087
Ancestral Supplements Beef Tallow / Яловичий жир трав'яної відгодівлі 180 капсул
Ancestral Supplements Beef Tallow / Яловичий жир трав'яної відгодівлі 180 капсулГотово до відправки
1 660 ₴
+380 (50) 080-92-72
+380 (50) 080-92-72
повернення товару протягом 14 днів за рахунок покупця
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Чистий жир, відгодований травою, низькотемпературний, отриманий тільки з цінного жиру.
 

Підримуйте свій шлях до здоров'я та щастя жиром від трави! 
Ми віримо, що кожен чоловік, жінка і дитина мають право бути сильними, здоровими та щасливими (без аутоімунних хвороб, екземи та алергії, без карієсу, без втоми тощо), жити з сильною енергією і біологічною стійкістю... Щоб перейти від простого існування до відкриття того, що робить життя гідним життя. Наша місія полягає в тому, щоб «повернути те, що упустив сучасний світ (повернути людям сили, здоров'я і щастя)». Тому що, на щастя, наш потенціал сили і здоров'я залишається закодованим в нашій ДНК, і за певних умов ми можемо генетично виражати набагато більшу версію себе. Це називається епігенетика. Ці «первинні умови» майже завжди пов'язані з харчуванням.


Найціннішим був внутрішній жир жуйних тварин - жир.
Яка їжа виробляла такі чудові фізичні зразки (правильні форми, сильні, стійкі до дегенеративних захворювань і без полостей) у наших ранніх предків корінних американців? З'ясувалося, що дієти були дуже різноманітними, але всі вони базувалися на їжі великих диких тварин, таких як ведмідь, буйвол, лось і ведмідь - «від носу до хвоста». Наша ДНК еволюціонувала, харчуючись печінкою, серцем, нирками, підшлунковою залозою, селезінкою і т. д. і великою кількістю жиру. Жир завжди зберігали, іноді витоплюючи, у животі, сечовому міхурі або товстій кишці і вживали з в’яленим або копченим м’ясом або пемміканом. У такому разі жир становив майже 80 відсотків загального раціону північних індіанців. Найбільше цінувався внутрішній нирковий жир жуйних тварин.


Жир був дуже цінним
Майже кожен антрополог знає, що тварини в дикій природі інстинктивно в першу чергу з'їдають печінку і кістковий мозок... це основні продукти, які забезпечують найглибше харчування в природі. Виявляється, наші ранні передки-гомініди завжди надавали перевагу нирковому жиру. Індіанці часто відбирали тільки жирні частини дикого звіра, залишаючи решту гнити або відкидати. Семюель Хірн, торговець хутром і дослідник, у 1768 році описав упередження до жиру: «Ми зустріли кількох незнайомців, до яких приєдналися в гонитві за оленями, яких у той час було так багато, що ми щодня отримували достатньо для наших потреб підтримку, і дійсно дуже часто вбивали кількох лише заради язиків, мозку та жиру».

Беверлі Голодний Вовк детально описує приготування і поїдання корів у «Шлях моїх бабусь», зазначаючи, що її бабуся готувала братську тварину, «так само, як вона навчилася готувати буйвола, коли була маленькою». Великі шматки жиру зі спини та порожнини були усунені і знежирені. Нежирне м’ясо нарізали смужками і сушили або смажили, розтирали з ягодами і змішували з жиром, щоб отримати пеммікан. Більшість ребер коптили і зберігали для подальшого використання. Весь зайвий жир всередині тіла підвішували, щоб з нього вийшла волога. Пізніше його подавали з в’яленим м’ясом. Деякі жири в тваринах були перероблені в "сало", а не висушені.

Кабеса де Вака повідомляє, що індіанські племена Техасу (такі як апачі, команчі, качани, тонкава та інші) зберігали шкіру ведмедя і їли жир, а решту викидали. Інші групи з’їдали цілу тварину, у тому числі голову, але вважали, що жир був найціннішим. За словами колоніста Вільяма Берда II, який 1728 року написав: «Ведмедиця має приємний смак, дуже пікантний і найближчий до смаку свинини. Жир цього створіння найменш схильний підніматися в шлунку будь-якого іншого. Чоловіки здебільшого вибирали його, а не оленя. Вважалося, що ведмежий жир дає їм міць, роблячи їх фізично сильними. «Тепер ми їмо його іноді, і всім стає краще".

Усі продукти, які вважалися священними, були продуктами тваринного походження, багаті на жир (тобто печінка, кістковий мозок, жир/сало, ікра дикої риби тощо). Коли племена мають доступ до багатьох субпродуктів і жиророзчинних вітамінів, потомство виросте з «чудовими круглими головами», широкими обличчями і прямими зубами.

  
Тваринні жири, м’ясні субпродукти та жирна риба забезпечують поживний жир і повну жиророзчинну систему вітамінів А, D і К (так, і Е), яку великий Вестон А. Прайс визнав основою здорового примітивного харчування.

Ці поживні речовини є каталізаторами або, як Прайс назвав їх, «активаторами» для засвоєння і виробництва білків, ферментів, вітамінів, мінералів і багато іншого. Без достатньої кількості жиру ми не поглинаємо і не засвоюємо жиророзчинні вітаміни, а без них тіло і мозок не можуть стати високими, сильними і міцними.

Докторр Мері Еніґ з Фонду Вестона А. Прайса (WAPF) цитує дослідження жирів 2006 року, що показує, що CLA (лінолева кислота), яка міститься у високиих концентраціях в жирі, має значні антиракові ефекти, а поставка сала посилювала ці ефекти з-за пальмової кислоти, іншої жирної кислоти.

Цільна їжа, насичена поживними речовинами жиру (з ниркового жиру) може принести багато користі тим, хто шукає цілеспрямовану підтримку в гармонії з природою — по-старовинному, як це робили наші стародавні предки. 

— На основі рідної мудрості наших предків, сало забезпечує той самий поживний жир (нирковий жир, сало), який наші предки воліли і цінували за силу та здоров’я.

— Засновано на давній мудрості предків, що «подібне підтримує подібне». Кожна тваринна клітина (тіла і мозку) складається з подвійного ліпідного шару, приблизно на 50% насичених жирів. Нам потрібен цей жировий субстрат для здорових клітин... нам потрібні здорові клітини для здорових тканин, органів, заліза... нам потрібна здорова фізіотерапія, щоб зцілятися і бути здоровими. 
 

— Жир не тільки постачає такі жирні кислоти, як CLA, олеїнова кислота і пальминова кислота, але також містить вітаміни A, D і K. Ця комбінація забезпечує матрицю для поглинання і засвоєння жиророзчинних активаторів, які підтримують і впливають майже на кожну біологічну систему... так, це принципово!


— Жир підтримує фертильність і гормонне здоров’я, регулює імунну систему і забезпечує повноцінне харчування для росту та розвитку (здорові кістки, зуби, ясна і шкіра). 

 

  • Пасовища в Новій Зеландії та Австралії
  • Трав’яний корм і обробка
  • Без гормонів, пестицидів і ГМО
  • Абсолютно ніяких наповнювачів (і/або) агентів плинності
  • 100% низькотемпературний рендерінг
  • Третьою стороною перевірено на чистоту
  • Без алергенів


Враховуйте джерело
Нова Зеландія та Австралія наче створені для вирощування здорових тварин. Їхнє розташування і клімат створюють ідеальні умови для великої рогатої худоби та овець, а фермери володіють надприродним досвідом, який передається з покоління в покоління. Нова Зеландія унікальна серед м'ясних регіонів світу, тому що її клімат помірний, тому трава на пасовищах росте свіжою і зеленню протягом цілого року, а це означає, що корови та вівці можуть їсти найкорисніше для них щодня.

Наша лінійка продуктів «від носа до хвоста» завжди складається з перевірених тварин, народжених і вирощених без застосування пестицидів, гормонів або антибіотиків. Здоров’я домашньої худоби, яку використовують для виробництва в Новій Зеландії та Австралії, ретельно контролює провідна у світі система безпеки, яка не має собі рівних і є зразком для всього світу. Державні процедури ліцензування, аудіта та сертифікації вказують на те, що наші оригінальні новозеландські продукти можна використовувати з цілковитою впевненістю в їх походження, безпечності і ефективності. Нізкотемпературний жир зберігає чутливі до теплу вітаміни, мінерали і кофактори компонентів, залишаючи поживні речовини в тому ж балансі, що і в природі.

Наша лінійка на 100% не містить добавок. Жодних стеаратів, речовин, які змащують, з’єднують, наповнюють або агентів, що підвищують плинність..

  

Інформація про продукт:

Розмір порції: 6 капсул
Порції у контейнері: 30

Кількість на капсулу:

Жир трав'яної відгодівлі (бичачий) - 500 мг

Інші інгредієнти: колаген (яловичий желатин), капсула.

 

Рекомендоване споживання:

Дві капсули з кожним прийомом їжі або за призначенням лікаря.

 

Виготовлено у США - ANCESTRAL SUPPLMENTS, LLC

Характеристики
Основні
Властивостіживлення
ВиробникA&D
Інформація для замовлення
  • Ціна: 1 660 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner