Продавець 100500 добавок розвиває свій бізнес на Prom.ua 5 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
2594 відгуків
+380 (50) 080-92-72
вулиця Голосіївська, 13Б, 03039, Київ, Україна
Кошик
Вітаміни для здоров'я
Arthur Andrew Aminolase / Амінолаза фермент для засвоєння білка 90 капсул, фото 2Arthur Andrew Aminolase / Амінолаза фермент для засвоєння білка 90 капсул, фото 3Arthur Andrew Aminolase / Амінолаза фермент для засвоєння білка 90 капсул, фото 4Arthur Andrew Aminolase / Амінолаза фермент для засвоєння білка 90 капсул, фото 5

Arthur Andrew Aminolase / Амінолаза фермент для засвоєння білка 90 капсул

2 050 

  • Немає в наявності
  • Код: 1629127610
Arthur Andrew Aminolase / Амінолаза фермент для засвоєння білка 90 капсул
Arthur Andrew Aminolase / Амінолаза фермент для засвоєння білка 90 капсулНемає в наявності
2 050 
+380 (50) 080-92-72
+380 (50) 080-92-72
повернення товару протягом 14 днів за рахунок покупця

АМІНОЛАЗА®

Максимізуйте переваги вашого дієтичного білка. Амінолаза є протеолітичним ферментом, який «переварює білки» і швидко розщеплює білки на амінокислоти.

Збільшення м'язової маси, збільшення поглинання.
Ідеально підходить для М'ЯСНИХ, МОЛОЧНИХ і РОСЛИННИХ білків.


Амінолаза — це потужна суміш ферментів, яка максимізує переваги споживаного білка, даючи змогу використовувати його для нарощування м'язової маси, відновлення та імунної функції.

У науковому дослідженні амінолаза поліпшила біодоступність білка набагато більше, ніж природний травний процес організму (панкреатин) поодинці. Зайве споживаний білок може негативно позначитися на ваших нирках і може викликати газоутворення, здуття живота та розлад травлення.

Незалежно від того, чи є ви ентузіастом фітнесу, чи витончено старіючою людиною, амінолаза дає змогу вам отримати максимальну віддачу від білка, який ви споживаєте, без випадкового травного дискомфорту, пов'язаного з їжею або добавками, багатими на білок.


Засвоюйте білок комфортно та ефективно

Здуття живота й гази можуть час від часу виникати після вживання білків, як-от глютен, сироватка, казеїн, соя, горох і конопля. Однак, якщо ви один із багатьох людей, які іноді страждають від проблем із травленням після вживання одного або декількох з цих додаткових джерел білка, проблема, ймовірно, не в харчовій чутливості. Найімовірніше, це результат того, що бактерії в товстій кишці споживають білок, який не був належним чином розщеплений природними травними процесами організму.

Щоб скористатися перевагами білка, він має бути розщеплений на амінокислоти та пептиди впродовж перших 90 хвилин вживання. Це коли білок збирається в біопридатну форму для нарощування м'язової маси та імунної функції.

Після закінчення цього 90-хвилинного періоду будь-який білок, який не розщепився і не всмоктався, переміщається в товсту кишку. А ось із товстим кишківником проблема — там велика кількість поганих бактерій. Ці бактерії здатні споживати білок, фактично крадучи його у вас. Що ще гірше, ці бактерії виробляють побічні продукти, велику кількість токсинів, коли вони споживають білок, що може заподіяти вам і вашому животу великий дискомфорт.

Розв'язанням цієї білкової проблеми є амінолаза, біоефективна добавка, що покращує засвоєння білка.

Амінолаза допомагає ефективно розщеплювати білок, щоб організм міг максимізувати всмоктування амінокислот у кровотік.


Чутливість до глютену

Отримання максимальної віддачі від харчового білка належить не тільки до тваринних джерел білка та/або харчових добавок. Це особливо правильно для глютену, білка в пшениці та інших цільних зернах. Для тих, хто може бути чутливий до глютену, амінолаза є чудовим вибором, оскільки вона здатна допомогти правильно розщепити глютен та інші джерела білка неживого походження.


Розуміння перетравлення глютену

Глютен складається з декількох різних білків — двух основних груп — це гліадин (водонерозчинний) і глютенін (водорозчинний). Білки глютену надзвичайно важко засвоюються. Непереварені білки глютену можуть викликати певні реакції в слизовій оболонці тонкої кишки, що призводить до різних рівнів чутливості до глютену. Розщеплення цих білків може допомогти полегшити симптоми, пов'язані з чутливістю до глютену.


М'язи та відновлення

Було показано, що вживання амінолизи під час їжі або пиття білка підвищує рівень амінокислот у крові, порівнюючи зі споживанням тільки білка. Серед цих амінокислот є амінокислоти з розгалуженим ланцюгом (BCAA), які відіграють життєво важливу роль у синтезі та відновленні м'язів.

Амінолаза сама собою є біодостатньою, тобто сама собою добавка містить усі інструменти, необхідні для розщеплення білків у біопридатну форму.


Переваги: 

  • Збільшить рівень BCAA під час використання в поєднанні з білковими добавками, замінниками їжі та всіма продуктами, багатими на білок, які підтримують синтез м'язів.
  • Переварить білок у біопридатній формі, повною мірою використовуючи доступність незамінних амінокислот для нарощування м'язової маси та поліпшення відновлення м'язів після тренувань.
  • Неабияк зменшить випадковий дискомфорт у шлунку, який зазвичай виникає, коли білкові добавки не розщеплюються на найдрібніші компоненти.

Максимізуйте переваги харчового білка, допомагаючи організму поглинати більше білка, а не виділяти його.

Амінолаза ідеально підходить для прихильників фітнесу та всіх, хто веде активний спосіб життя. Вона підтримуватиме здорову м'язову масу, відновлення м'язів і повністю змінить те, як ви використовуєте та перетравлюєте білок.

Амінолазу треба вживати щоразу, коли ви вживаєте багаті білком продукти та харчові добавки, щоб допомогти перетравити білок і розщепити його до корисної форми, як-от незамінні амінокислоти та корисні пептиди (наприклад, ді- та трипептиди).

Тепер ви можете насолоджуватися білковою добавкою, не побоюючись проблем із травленням. Амінолаза допомагає організму розщеплювати білок ефективніше, ніж сам по собі. Вона ефективно знижує потенційний дискомфорт, який часто виникає під час вживання білкових добавок або харчового білка.

Отримайте велику віддачу від своїх інвестицій у білок і запобігайте подразнювальним проблемам із травленням за допомогою амінолази!

 

Інгредієнти:

Кислостабільна протеаза

Запатентований протеолітичний фермент, здатний розщеплювати більшість споживаних білків. Протеаза — це фермент, який відповідає за перетравлення споживаних білків, й один із трьох ферментів, що містяться в природному соку підшлункової залози нашого організму. Амінолаза розщеплює і перетравлює продукти або добавки на основі білка краще, ніж травний процес організму наодинці, і прекрасно працює як із білками тваринними, так і вегетаріанськими. Ця запатентована суміш протеаз активна в дуже широкому діапазоні pH, що робить її ефективною як у кислому, так і в лужному середовищі.

 

Пропоноване використання:

Приймайте одну капсулу AminolasTM на 25 грамів білка. Приймайте амінолазу з 240 мл на початку кожного прийому їжі, збагаченої білком, або прийому їжі з добавками.

 

Методи доставки:

Коли капсули амінолизи відкриваються й додаються безпосередньо на протеїновий напій, ферменти швидко починають перетворювати білок на амінокислоти.

Амінокислоти мають істотно інший смаковий профіль, порівнюючи з білком, що може вплинути на смак і текстуру. Для досягнення найкращих результатів випийте впродовж п'яти хвилин після змішування або проковтніть капсули та відразу ж випийте свій улюблений протеїновий напій.

 

Поширені запитання:

Що таке амінолаза?

Амінолаза — це спеціалізований фермент, що розщеплює білок, призначений для поліпшення перетворення амінокислот під час використання в поєднанні з багатою білком їжею та/або добавками. У разі правильного прийому амінолаза працює з вашим тілом, щоб:

• Переварювати білок у придатну для використання форму, роблячи його більш біодоступним, ніж сам білок.
• Максимальна доступність амінокислот.
• Неабияк зменшити дискомфорт у шлунку, пов'язаний зі споживанням великої кількості білка.
• Ефективно засвоювати харчові білки, включно з такими добавками, як сироватковий, казеїновий, яєчний, соєвий, конопляний і гороховий протеїни.


Звідки береться амінолаза?

Амінолаза — це спеціалізована протеаза (фермент, що розщеплює білок), отримана з дружніх бактерій, також відомих як пробіотики. Для виробництва амінолази ці пробіотики виділяють, а потім вирощують із використанням складного процесу ферментації. Ферментаційне середовище або їжа для бактерій містить велику кількість білка вегетаріанського походження. Білок необхідний під час створення ферменту, здатного розщеплювати та перетравлювати білок. Бактерії самі створять ферменти, щоб перетравити це білкове середовище. Після створення вузькоспеціалізований фермент витягується й інкапсулюється у формі амінолази.


Як працює амінолаза?

Амінолаза допомагає ефективно та повністю розщеплювати білок, щоб організм міг максимізувати всмоктування амінокислот у кровотік. Це скоротить час впливу великих білкових пептидів, які можуть викликати дискомфорт. Споживання білка з амінолазою неабияк підвищує рівень амінокислот у крові, порівнюючи з вживанням тільки білка. Серед цих амінокислот є амінокислоти з розгалуженим ланцюгом (BCAA), які, як було показано, відіграють життєво важливу роль у синтезі м'язів і відновленні після тренувань.


Яке рекомендоване дозування?

Дозування: 250 мг (одна капсула) амінолази на кожні 25 грамів споживаного білка. Важливо зазначити, що більшість контейнерів із протеїновими добавками не містять 100% чистого білка, тому розрахунки мають бути скоректовані з урахуванням кількості чистого білка в кожній порції.


Чи є амінолаза кошерною?

Формула є кошерною.


Амінолаза вегетаріанська чи веганська?

Формула є вегетаріанською та веганською відповідно до рекомендацій Американської вегетаріанської асоціації.


Чи містить амінолаза ГМО (генетично модифікований організм)?

Амінолаза не містить ГМО. Усі інгредієнти, які використовуються для виготовлення цього ферментного продукту, не є генетично модифікованими організмами, як це визначено НАЦІОНАЛЬНИМ ПОРАГАНТИЧНИХ СТАНДАРТІВ.

Генетично модифікований визначається в такий спосіб: Виготовлений із використанням методів, які змінюють молекулярну або клітинну біологію організму засобами, які неможливі в природних умовах або процесах. Генна інженерія містить рекомбінантну ДНК, злиття клітин, мікро- та макроінкапсуляцію, делецію та подвоєння генів, введення чужого гена, зміну положення генів. Він не має включає селекцію, кон'югацію, ферментацію, гібридизацію, екстракорпоральне запліднення й культуру тканин.

Інформація для замовлення
  • Ціна: 2 050 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner