Продавець 100500 добавок розвиває свій бізнес на Prom.ua 5 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
2609 відгуків
+380 (50) 080-92-72
вулиця Голосіївська, 13Б, 03039, Київ, Україна
Кошик
Вітаміни для здоров'я
Designs for Health Ribo-CarniClear/D-рибоза + L-карнітин і пантотенова кислота 237 мл, фото 2Designs for Health Ribo-CarniClear/D-рибоза + L-карнітин і пантотенова кислота 237 мл, фото 3Designs for Health Ribo-CarniClear/D-рибоза + L-карнітин і пантотенова кислота 237 мл, фото 4

Designs for Health Ribo-CarniClear/D-рибоза + L-карнітин і пантотенова кислота 237 мл

3 559 ₴

  • Під замовлення
  • Код: 1442930819
clockВідправка з 01 червня 2024
Designs for Health Ribo-CarniClear/D-рибоза + L-карнітин і пантотенова кислота 237 мл
Designs for Health Ribo-CarniClear/D-рибоза + L-карнітин і пантотенова кислота 237 млПід замовлення
3 559 ₴
+380 (50) 080-92-72
+380 (50) 080-92-72
повернення товару протягом 14 днів за рахунок покупця
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
Ribo-CarniClear  — це рідка форма похідного амінокислоти Л-карнітин із приємним апельсиновим ароматом.

Цей продукт ідеальний, коли це  показаний  вживання високих доз карнітину.

Кожна одна чайна ложка забезпечує 2 грами L-карнітину разом із 2 грами D-рибозу та 100 мг пантотенової кислоти для підтримання здорового рівня енергії та метаболізму жирів.

Ribo-CarniClear — чудовий вибір для осіб, які споживають мало або зовсім не споживають м'яса або потребують підтримки клітинної енергії.


L-карнітин — це сполука, яка трапляється в природі у всіх харчових продуктах і має велике значення. Він міститься тільки в продуктах тваринного походження, особливо в темному м'ясі, як-от червоне м'ясо (яловичина, баранина, бізон), темне м'ясо птиці, а також свинина та риба.

Організм людини синтезує карнітин із лізину та метіоніну з залізом, ніацином і вітамінами C і B6 як кофакторів. (Вважається, що втома, пов'язана з дефіцитом вітаміну С, є результатом зниження синтезу карнітину.)

Карнітин може вважатися умовно незамінною амінокислотою (хоча й несправжньою амінокислотою), тому що це порівняно обмежений синтез може бути недостатнім у періоди підвищеного попиту та за певних метаболічних станів.

Карнітин синтезується переважно в печінці та нирках, але понад 95% карнітину в організмі міститься в серці та скелетних м'язах через їх високу потребу в енергії та використання жирних кислот як основного палива.



Спалювання жиру, втрата ваги та відновлення після вправ

Фундаментальна фізіологічна роль карнітину полягає в полегшенні β-височення довголанцюгових жирних кислот способом забезпечення транспорту цих молекул через внутрішню та зовнішню мембрани мітохондрій. Завдяки цій функції додатковий карнітин може бути корисним у обставинах, що вимагають посиленого окислення жиру, як-от ожиріння, високий рівень тригліцеридів, тривалі вправи (аеробні тренування або тренування з обтяженнями), а також низьковуглецеві або кетогенні дієти.

У невеликій групі здорових жінок, порівнюючи з плацебо, було показано, що додавання карнітину збільшує  рівні бета-гідроксибутирату кетонових тіл (що свідчить про більшу мобілізацію жиру), які були підвищені ще на додавання фізичних вправ. Інші дослідження підтверджують висновок, що вживання карнітину збільшує окислення жирних кислот навіть у осіб, у яких немає дефіциту карнітину, що передбачає потенційну роль додаткового карнітину за допомогою втрати жиру.

У дослідженні осіб із надмірною вагою, що дотримуються дієти з 1200 калорій на день і програму вправ упродовж чотирьох тижнів, порівнюючи з плацебо, додавання карнітину призвело до більшого зниження маси тіла та ІМТ. Група карнітину втратила в середньому на 2 фунти більше, ніж у групі плацебо — кількість, яка може бути чималою упродовж тривалого періоду часу.
(Вислідовувана дієта містило 50-55% вуглеводів, 30-35% жирів і 15% білків. Результати могли бути ще більш великими, якщо в експериментальній дієті було менше вуглеводів.)

Окислення жирів збільшується проти використання глюкози під час вправ на витривалість, і було показано, що карнітин збільшує ефективність цього процесу. Деякі дослідники припускають, що карнітин контролює надходження жирних кислот в організм людини.

Наявність вільного карнітину може регулювати використання жирних кислот у скелетних м'язах під час вправ.
У здорових молодих чоловіків, які вели напружені фізичні вправи, порівнюючи з плацебо, додавання карнітину призвело до набагато нижчого респіратора коефіцієнта (RQ), що вказує на зсування в бік сильнішого окиснення жирів6, підтверджуючи висновки, зроблені раніше.


Серцево-судинна система та здорове старіння

Добавки карнітину можуть бути корисні для серцево-судинної системи.
Серцево-судинні захворювання — основна причина смерті у людей із діабетом 2 типу, і було показано, що карнітин захищає клітини серцевого м'яза від пошкоджень викликаних окисним стресом, зменшують утворення активних форм кисню (АФК) і активують передавання антиоксидантних сигналів в умовах гіперглікемії in vitro, що призвело дослідників до пропонування L-карнітину «як ад'юнт у разі діабетичних серцевих захворювань».


Було показано, що добавки збільшують загальну м'язову масу та зменшують жирову масу, зменшують фізичну та розумову втому та покращують результати тесту короткого психічного стану (MMSE).
У літніх людей зі швидкою м'язовою втомою, порівнюючи з плацебо додавання карнітину, призвело до великого збільшення м'язової маси та зниження жирової маси.


D-рибоза — це сполука, необхідна для біологічної функції та вироблення енергії. Рибоза потрібна для синтезу ДНК (генетичний матеріал) та інших важливих молекул.
З цієї причини D-рибоза є ідеальним партнером L-карнітину в підтримці стійкого рівня енергії та здорової метаболічної функції.

Пантотенова кислота включена в цю формулу, тому що вона необхідна для багатьох життєво важливих біохімічних реакцій. Щодо підтримки спалювання жиру та функції мітохондрій, B5 необхідний для реакцій, які перетворюють жири та вуглеводи на енергію. З цих причин введення пантотенової кислоти одночасно з карнітином можуть бути корисні для полегшення спалювання жиру, втрати ваги та стимулювання

Рекомендоване використання
• Як харчову добавку приймайте 5 мл (приблизно 1 чайну ложку) на день або за вказівкою лікаря.

Пропоновані рекомендації щодо дозування:
• L-карнітин найкраще приймати натщесерце, у такому разі він не конкурує за абсорбцію з іншими амінокислотами або пептидами.

Виживлений під час їжі, він досягатиме нижчого, але тривалішого підвищення рівня в плазмі.
За бажання карнітин можливо кілька разів на день по 1-2 г (наприклад,  вранці та прибл. через 2-3 години після їди або перекуски).

Не рекомендується приймати наприкінці дня через його потенційно підбадьорливий ефект.

Не є лікарським засобом
Характеристики
Основні
Властивостіживлення
Корисні речовинизалізо
ВиробникБЕТ
Інформація для замовлення
  • Ціна: 3 559 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner